Υλικά για 15-20 μπισκότα:
1 κούπα πατέ αμυγδάλου*
3 κτσ. σιρόπι αγαύης
3 χουρμάδες φρέσκους
1 κτσ. βανίλια
2 κτσ. cacao powder
1 κτγ. βούτυρο καρύδας λιωμένο
Υλικά για τη γέμιση
4 κτσ. artisana πολτό καρύδας ή πολτό κάσιους
2 κτσ. σιρόπι αγαύης
1 κτγ. βανίλια (μόνο σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε πολτό κάσιους)
Σε ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή βάλτε όλα τα υλικά για τη ζύμη και δουλέψτε μέχρι να ενωθεί το μίγμα. Πάρτε μικρές μπουκίτσες από το μίγμα και βάλτε τις πάνω στα αντικολλητικά φύλλα του αφυγραντή, πιέζοντάς τα. Η συνταγή θα γεμίσει ένα συρταράκι του αφυγραντή . Αφυγραίνετε για 15-20 ώρες ανάλογα με το πάχος των μπισκότων. Όταν είναι έτοιμα φτιάχνετε μία πάστα με τα υλικά της γέμισης και βάζετε μία κουταλίτσα σε ένα μπισκότο. Το κάνετε σαντουϊτσάκι με ένα άλλο και συνεχίζετε μέχρι να τα φτιάξετε όλα. Σερβίρετε αμέσως.
Το πατέ αμυγδάλου είναι το υπόλειμμα που μένει όταν φτιάχνετε σπιτικό γάλα αμυγδάλου και το σουρώνετε.
1 κούπα πατέ αμυγδάλου*
3 κτσ. σιρόπι αγαύης
3 χουρμάδες φρέσκους
1 κτσ. βανίλια
2 κτσ. cacao powder
1 κτγ. βούτυρο καρύδας λιωμένο
Υλικά για τη γέμιση
4 κτσ. artisana πολτό καρύδας ή πολτό κάσιους
2 κτσ. σιρόπι αγαύης
1 κτγ. βανίλια (μόνο σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε πολτό κάσιους)
Σε ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή βάλτε όλα τα υλικά για τη ζύμη και δουλέψτε μέχρι να ενωθεί το μίγμα. Πάρτε μικρές μπουκίτσες από το μίγμα και βάλτε τις πάνω στα αντικολλητικά φύλλα του αφυγραντή, πιέζοντάς τα. Η συνταγή θα γεμίσει ένα συρταράκι του αφυγραντή . Αφυγραίνετε για 15-20 ώρες ανάλογα με το πάχος των μπισκότων. Όταν είναι έτοιμα φτιάχνετε μία πάστα με τα υλικά της γέμισης και βάζετε μία κουταλίτσα σε ένα μπισκότο. Το κάνετε σαντουϊτσάκι με ένα άλλο και συνεχίζετε μέχρι να τα φτιάξετε όλα. Σερβίρετε αμέσως.
Το πατέ αμυγδάλου είναι το υπόλειμμα που μένει όταν φτιάχνετε σπιτικό γάλα αμυγδάλου και το σουρώνετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου